Klantenservice

Contact

We hebben een luisterend oor voor al onze klanten en vinden het fijn om van je te horen. Jouw mening is belangrijk voor ons. Heb je tips of feedback? Wij horen dit graag van jou.

Ons telefoonnummer: 0475-332471 (op werkdagen van 10 tot 18 uur bereikbaar)
of via de mail: webshop@adriaans-lingerie.nl

Lingerie Adriaans
Kloosterwandstraat 30
6041 HJ Roermond

Veilig online betalen

Om jou een optimale en veilige shop-ervaring te kunnen bieden, verlopen online betalingen via Mollie.com onze gespecialiseerde e-commerce partner in het beveiligen van betaalgegevens en het voorkomen van fraude.

Je kunt bij ons veilig betalen met iDeal, Mastercard en Visa.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABNAMRO Bank, ASN bank, ING bank, Knab bank, Rabobank, Regio bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot bankiers dan kun je veilig en snel via iDeal bij ons betalen.

Credicard
Wij accepteren creditcards van Mastercard en Visa. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

 

Verzenden

Als je iets besteld wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk passen en dragen. We doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, versturen wij dat dezelfde dag nog. Op bestellingen die je na 12.00 uur besteld of in het weekend of op feestdagen moet je iets langer wachten. Deze bestellingen versturen het de eerst volgende werkdag.

Kosten
Verzekerd verzenden is gratis voor je bestelling vanaf €100 binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €100 berekenen wij een bijdrage van €3.95 binnen Nederland.

 

Retourneren
Is het item toch niet helemaal wat je ervan gedacht had? Dat kan natuurlijk. Wanneer het item duidelijk ongedragen is en voorzien is van alle labels, kun je retourneren. Bij ons heb je twee opties om het te retourneren. Je stuurt het retour via de post en ontvangt je geld terug.
Of je komt met het item naar de winkel en retourneert of ruilt het daar.

Werkwijze retourneren per post
Je kunt items retour melden via de mail (mailadres: webshop@adriaans-lingerie.nl) tot 7 dagen na ontvangst van je bestelling.
Vervolgens heb je nog eens 7 dagen de tijd om het pakket te versturen, in totaal dus 14 dagen.

Stop het retourformulier volledig, dat bij je bestelling in het pakket zit, ingevuld in de doos.
Schrijf duidelijk het retouradres op de doos:

Lingerie Adriaans
Kloosterwandstraat 30
6041 HJ Roermond

Zodra wij het geretourneerde item of items ontvangen hebben storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen aan je terug. Het is niet mogelijk een item online te ruilen. Heb je een verkeerde maat besteld, dan retourneer je deze via bovenstaande procedure en bestel je de correcte maat via een nieuwe order.

Werkwijze retourneren in de winkel
Natuurlijk kun je het online aangeschafte artikel ook in de winkel retourneren of ruilen. Dit is gratis en makkelijk. Je kunt altijd ter plekke een andere maat of ander item passen. Wil je dat allemaal niet, krijg je uiteraard ook in de winkel gewoon je geld terug.